1 Haziran 2015 Pazartesi

İnceleme: REVLON Lip Butter 010 Raspberry Pie & 040 Red Velvet


Günaydın!
Revlon'un dudak ürünlerinden birini ilk denememi yazdığım yazımda, bundan sonra bolca Revlon dudak ürünü görebileceğinizi çünkü bayıldığımı söylemiştim. Bu da onlardan biri olmak üzere, son zamanlarda sürekli kullandığım 2 rujun incelemesini yapıyor olacağım.




Lip Butter serisi Revlon'u üne kavuşturan serilerin başında geliyor, bu yüzden biz de Revlon Türkiye'de yokken hep bir şekilde lip butterlara ulaşma çabasında olmuştuk. Başka ürünlerden fırsat kalmamış olacak ki, yurtdışı alışverişlerimin hiç birinde yer almamışlar. Türkiye pazarına girişi büyük ihtimalle yapıp yapabileceği en iyi hamlelerden biri olan Revlon geldiği gibi lip butter çılgınlığından favorim iki rengi seçmiştim. Onlar 010 Raspberry Pie ve 040 Red Velvet.






Raspberry Pie, bazı fotoğraflarda fuşya gözükmesine rağmen gerçek bir berry rengi. İçinde o mürdüm tokluğu var yani. Red Velvet ise kahverengi yanı ağır basan bir kırmızı.

Üstte Red Velvet, altta Raspberry Pie

Lip butterlar sheer'dan orta kapatıcıya doğru ara bir formda olarak piyasaya sunulmuş olmasına rağmen renk vermeleri inanılmaz. Red Velvet daha az örtücü ama Raspberry Pie tam bir ruj pigmentasyonunda. Butter denmesinin sebebini zaten ilk sürüşünüzde anlıyorsunuz; yağ gibi kayıyor. O kadar yumuşak ki dudak nemlendiriciniz bile daha serttir büyük ihtimalle. Bu sebeple, koyu renkleri sürerken o kayma payını göz önünde bulundurarak dikkatli uygulamak gerekiyor.

Solda Raspberry Pie, sağda Red Velvet

Gördüğünüz gibi tek katta harika bir renk vermeleri var, hiç uğraşmanıza gerek yok. Renklerin ara tonda olması, gerçekten high end markaların renk skalasını yakalamak için bir politika yürüttüklerini ve çok da başarılı olduklarını gösteriyor. Cart bir fuşyayı en kalitesiz marka da yapabiliyor, ama ara tonlar her zaman kalite turnusoludur.

Kalıcılığı ortalama, yani çok çok yumuşak ve mat olmayan bir dudak ürününden bekleyebileceğiniz neyse lip butterlarda da o var. O kadar severek kullanıyorum ki tüm seriyi toplamam an meselesi. Hepsini aldığımda ayrı bir inceleme yazısı yazacağım.

Sözü uzatmaya gerek yok; Revlon iyi ki geldin demekten başka bir şey söylenmiyor.

xx

3 yorum:

  1. red velveti çok seviyorum ama o kadar yumuşak ki sürerken kırıldı benimki :-((

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Nerede bulabiliriz?

    YanıtlaSil
  3. bayıldım bunlaraa bloğunuzu da yeni keşfettim takipdeyim bende beklerim sevgilerr :)

    YanıtlaSil