27 Şubat 2015 Cuma

İnceleme: Z Palette Large-Zebra


Merhabalar!
Salı günü bana ulaşan Amerika alışverişi kargomda merakla beklediğim Z Palette de vardı. Türkiye'de çok yaygın olarak bilinmemesi sebebiyle ufak açıklamalarla tanıtmış olacağım bu postta.


Z Palette, depot ettiğimiz tüm makyaj malzemelerini boyut/biçim/kütle farkı gözetmeksizin içine yerleştirebildiğimiz, serbest bölgeli bir palet. Yani bir Mac palet gibi halka halka far koyma yeri vs. yok. Gerçi o durumda da halkaların olduğu plastiği demonte edip serbest bölge oluşturabiliyoruz ki bunu yaptığım bir post da yazmıştım. Ama pek verimli olmuyor, manyetiklik açısından yani.


Bir sürü renk çeşidi ve boyutu var. Bendeki gördüğünüz üzere large olanı. Bunun bir büyüğü de var. Boyuta göre fiyatı değişiyor.


Kapağı şeffaf ve açtığınızda sadece boş bir manyetik tabla var. İstediğiniz gibi allıklarınızı, farlarınızı, depot ettiklerinizi, paletten çıkarttıklarınızı, aklınıza ne gelirse her şeyi altlarına magnet koymak şartıyla buraya koyabilirsiniz.



Refill olarak aldığınız far ya da allıklar zaten kendiliğinden magnetli geliyor ama depot işlemi yapıyorsanız sonrasında altlarına magnet yapıştırmalısınız. Z Palette de depot işlemini ön sıraya koyduğu için ürünle beraber yanında hazır magnet gönderiyor ki bu muhteşem bir şey.

Paletin manyetiği çok güçlü, o yüzden hiç bir şekilde kayma/düşme olmuyor ürünlerde. Ayrıca madde olarak ağır, yani ucuz olmadığını ilk tutuşunuzda anlıyorsunuz. Şık ve estetik, normal bir paletten farkı var yani özetle. Ama tabi bu kadar ünlü olduğu için de fiyatı biraz tuzlu.

Ben çok memnun kaldım özetle, bir sonraki siparişimde küçüklerinden de almayı planlıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder