6 Aralık 2014 Cumartesi

SIGMA E40 TAPERED BLENDING FIRÇA İNCELEMESİ//Review: Sigma E40 Tapered Blending


Günaydın!
Black Friday Sigma alışverişinden aldığım fırça incelemelerinin ilki E40 Tapered Blending Brush üzerine olacak, buyurun; ^.^

Good morning everyone!
The reviews on my Black Friday Sigma Haul's starting with E40 Tapered Blending, enjoy!




Sigma fırçaların ilk çıktığı zamanlar, hatırlayanlarınız olacaktır, Mac fırçalara dupe olabilecek kalitede ama daha uygun fiyatlısı şeklinde bir etiketlendirilmesi vardı insanlar tarafından. Tabi ki zaman geçip şirket büyüyünce, fiyat olarak Mac'ten farkı kalmadı ve high-end'in en alt basamağı fırçalar kategorisine girdi. (High-end fırça diyebilmek için Hakuhodo gibi bir yerde olması gerekiyor bir fırçanın).

E40 da, markanın en çok kullanılan 5 fırçası arasında imiş, Sigma'nın verdiği bilgilere göre. Zaten blending fırçası göz makyajında asla vazgeçilemeyecek bir aparat olduğu için çok da şaşırmamak gerek.

Tabi ki her blending fırçası aynı kalitede olmuyor. Sigma'nın bu fırçasına da biraz ince eleyip sık dokuyarak yaklaştım bu yüzden.

When Sigma brushes were first released, it was in a line of "good quality dupe for Mac brushes, only cheaper", but after all the years, the company grew and they are not dupes anymore-Sigma brushes are nearly as expensive as Mac ones.

E40 appears to be one of top 5 brushes of Sigma in terms of demand from users. That does not mean though, that it has a high quality so I was a bit skeptic about it.




Yıllardır kullandığım ve gayet de memnun olduğum blending fırçam Mac 224'ü referans alarak söyleyebilirim ki (bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmezdim) E40 224'ten daha başarılı.
Kılları çok daha yoğun, bu yüzden blending işleminde farkedilir şekilde zaman kazandırıyor. Prosesi de kolaylaştırdığı kesin. 224 daha ince uzun olduğu için E40'a göre daha hafif bir blending tarzı var. Bugüne kadar sorun yaşamamış olsam da, Sigma'yı kullanınca seçimimin kesinlikle ondan yana olduğunu anlamam zor olmadı kısacası.

Ayrıca Sigma fırçaların genel olarak sapları daha uzun ve ağır, bu sebeple daha net bir kontrol sağlayabiliyorsunuz uygulayacağınız güç konusunda.

Sigma'nın kendi sitesinden Black Friday'de verdiğim sipariş elime sorunsuz ulaşırsa 2 ve ya 3 adet depolayacağım bir fırça oldu E40. Şiddetle tavsiye ediyorum.

I had Mac 224 as a reference cuz it's my go-to blending brush without any complains I would never guess that I was gonna say that but E40 is actually performing better than 224. It has lot more bristles which gives you the chance to finish up the blending process way faster and easier. 224 has thinner and longer shape so it's a lighter blending motion that you get.

Also, in general, Sigma brushes has heavier and longer handles so it's easier to control the pressure that you apply.

I truly recommend this brush for anyone, trust me it'll save your time and effort.

xx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder