10 Aralık 2014 Çarşamba

SIGMA E30 PENCIL BRUSH İncelemesi//Review: Sigma E30 Pencil Brush


Merhabalar!
Bugünkü Sigma incelemesi E30 üzerine olacak. Çok fazla detaylandıracak ya da açıklayacak bir durum olmadığı için kısa ve öz bir şekilde fikir beyanında bulunacağım.

Pencil brushlar, hepimizin bildiği üzere, göz altına smokey bir kalem görüntüsünü farla vermek için ve ya göz kapağının kirpik dibi kısmını belirginleştirmek için kullanıldığı gibi aynı zamanda göz pınarını açık renkle aydınlatmak anlamında da ilk elimize gelen fırçalardan. Bunları sağlayabilmek çok büyük bir olay gerektirmediği için, benim diyen her markanın kalem fırçası iyi ve üstü düzeyde performans sergileyecektir. Tek değişen şey benim için şu ki, kalem fırçaların o işlemleri yapabilmek için çok yumuşak ve dağınık olmaması gerektiğinden ötürü belli bir sertliğin üzerinde olmaları ve bu sebeple kılların uygulama esnasında beni rahatsız edip etmeyeceğidir.

Sigma E30 bu konuda içime sinen ve bir rahatsızlığa ya da acıtmaya/batmaya sebebiyet vermeyen, karıştırma ve soluklaştırma işlerini kolaylıkla yapabilen hoş bir fırça oldu. Vazgeçilmezim değil kısacası, ama kullandığım süre içinde gayet memnun kaldım.

Kalem fırça eksikliğiniz varsa göz atmanızda fayda var, hali hazırdakinden memnunsanız değiştirmeye teşvik edecek kadar bir durumu yok.

xx


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder