8 Ağustos 2014 Cuma

China Glaze "Sun Worshiper" İncelemesi//Review: China Glaze "Sun Worshiper"


Herkese güzel cumalar diliyorum;
Bugünkü incelememiz, geçen hafta başında aldığım ve an itibariyle hayatımda sahip olduğum en neon oje olan China Glaze Sun Worshiper üzerine olacak.

Y'all have an amazing friday!
Today's review will be on China Glaze Sun Worshiper which I purchased last week. It is currently the most neon nailpolish in my collection.




Bu oje, China Glaze'in 2'li oje setlerinden 17 numarada. Yanında bir de harika bir mavi var, onun da yazısı haftaya gelecek. 
Rengini tok bir turuncu olarak tanımlayabilirim, koyu kayısı sarısına kaçıyor. Hatta direkt olarak rafadan yumurta sarısı. :)
Bu tarz bir rengi hiç sürmem demezdim ama ilk tercih edeceğim, bayılacağım bir renk olmazdı. Tabi ki bu tarz düşüncelerimi belli başlı markalar anında yerle bir ediyor ve China Glaze de bunlardan biri. 

It is a dark yellow-egg yolk kinda color but in a neon shade. I wouldn't gravitate towards these type of colors, but China Glaze challenges me all the time!



Az ışıkta flaşlı görüntü//With flash under weak light

Ojeyi sürmeye başlamamla bitirmem arasında geçen süre boyunca "Yok artııık, inanmıyoruuum" diye kendi kendime konuştum, şaka değil. Her sürüşümde daha neon geliyordu gözüme çünkü.
İşin ilginç yanıysa şu; neon olmasına rağmen mat bitişli AMA üzerinde mat yazmıyor. Saniyeler içinde kuruyor ve o mat dokuyu hissediyorsunuz. Hem böyle bir renk olacak, hem de mat olup kolay kuruyacak... Cidden beni şaşırtan bir durum oldu açıkçası-iyi yönde tabi ki.

3 katta bu hali alıyorlar, ama çok çabuk kuruduğu için hiç beklemenize gerek kalmıyor. Kalıcılığı orta, ama kolay yama yapılabiliyor uçlarına. Normal renge karışıyor yani. Altına mutlaka base coat sürün, tırnaklarınız aylarca sapsarı kalır aksi takdirde.

Ben çok sevdim, iyi ki almışım. Koleksiyonumda benzeri bile olmayan bir renkti, ciddi bir boşluğu doldurdu:)


I got more and more surprised on every stroke of application of this nailpolish cuz it was getting more neon at every single time! The shocking thing is; it has a matte finish which is not described on the polish bottle or anywhere. Neon and matte TOGETHER? Gosh. Due to matte finish, it dries out in seconds which is ammmazing. I had 3 coat applied and I didn't even wait for 5 mins for them to dry. Definitely, use a base coat underneath. 

This nailpolish really flatters me, I'm so happy that I got it.

xx

1 yorum:

  1. aslinda sari ojeyi hic sevmem ve almayacagim tek oje sari ojedir sanirim. (bunu dedim ya, yakinda sari oje alirim ben kesin)
    ama bunun rengi fena, civil civil böyle insanin yiyesi geliyor :D

    YanıtlaSil