11 Temmuz 2014 Cuma

Sephora İndirimi: OPI "A Woman's Prague-Ative" Oje İncelemesi// OPI "A Woman's Prague-Ative" Nailpolish Review


Merhabalar;
Bildiğiniz üzere Sephora yılda 2-3 kez yaptığı indirimlerden birini yapıyor şu an. Benim bu indirimde almayı planladığım bir şey yoktu çünkü özellikle istediğim bir ürün ya da ihtiyacım olan bir şey yoktu. Ama OPI ojelerin bazılarının indirime girdiğini bilmiyordum. Öğrendiğim gibi alacak bir şeyim oldu, beklendiği üzere.

Hey everyone!
As you may know, Sephora have some annual sales and it's that time of the summer for Turkish Sephoras. I wasn't planning on buying anything, but that was when I didn't know that OPI had discount too. 





OPI ojeler normalde 44 lira iken, bazı ojeler indirim kapsamına girip 25 liraya düşmüş. İçlerinde tek beğendiğim hatta vurulduğum bu oldu. İstiklal Sephora'da bulunca gerçekten çok sevindim çünkü bitmiş olma ihtimali çok yüksekti. 

OPI nailpolishes are 44 liras in regular pricing but it was 25 liras due to sale. So I immediately grabbed it.





Rengi hiç benlik gibi durmuyor aslında, çünkü turuncu seven bir insan değilim. Ama bu ojenin rengini turuncu diye tanımlamak çok büyük haksızlık ve saçmalık olur. Benim tanımıma göre içinde çokça altın rengi incecik küçücük simler bulunan turuncumsu bir bronz, hatta yanık bronz/yanık turuncu diye geçiyor. İçindeki simler o kadar ince ve sayıca fazla ki, uzaktan bakıldığında tek tek sim parlaması değil de sanki oje parlakmış gibi gözüküyor.

Sürüşü çok çok kolay, kuruması da şaşırtıcı derecede hızlı. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Resmen yaz favorimi Temmuz ortasında buldum. İyi ki denk gelmişim, çünkü bir daha bu ojeyi bulmam mümkün olmazdı. Zira kendisi 2013 bahar koleksiyonundan, Avrupa şehirleriyle özdeşleştirilen bir konseptin Prague ojesi.

Hala indirim devam ediyorken, bulabiliyorsanız kesin alın. 25 liraya sonuna kadar değiyor.

The color's not my cup of tea cuz I don't like orange at all. BUT, if you call this orange, you may be into a huge mistake. It's not simply orange. It's burnt orange which has bronze tendency with ultra fine gold glitters. God, that was moutfull but yeah, it is what it is.

It's amazingly easy to apply and it dries out so fast. 2 coats are enough to get the color. It's definitely my summer fav from now on. It was a part of 2013 spring collection which was about European countries so I'm so glad that I could find it.

xx

2 yorum: