21 Nisan 2014 Pazartesi

MAC Coffee Eyeliner İncelemesi//Review: Mac Coffee Eyeliner

Merhabalar!
Dün söz verdiğim gibi, bu postta Mac'in en çok satan kahverengi göz kaleminin incelemesini yapacağım.

Hey guys!
As I promised, I'll be doing a review of top seller brown eyeliner of Mac: Coffee.





Coffee, gerçekten çok çok koyu bir kahverengi. Ben alırken bir tık daha açık beklesem de, çok şaşırmadım. Ama daha kahverengi duran bir kalem istiyorsanız, bu o değil.

Coffee's really really really dark brown shade which I was aware of but still I expected a shade lighter. If you want something really brownish, this's not for you.


Gözümde de görebildiğiniz üzere, çok uzaktan tamamen siyah görünüyor. Ama siyah bir kalem sürseniz çok daha keskin duracak bir görüntüde o ara ayarı çok iyi yakalıyor. Tonlara çok takılmayan bir insansanız bu fark sizin için bir şey ifade etmeyebilir ama ben hangi farlarla kömür karası kullanılmayacağına çok takan bir insan olarak kesinlikle bu ara renge çok ihtiyaç duyuyordum. Aldığıma çok memnunum, sürümü de oldukça iyi. Bende akma yapmadı ama koyu bir renk olduğu için, göz kapağınız çok yağlıysa üzerini farla sabitlemenizi tavsiye ederim.

As you could see in the first pic on my eye, it looks nearly black. But, it is definitely not as harsh as a solid black. If you're a person who doesn't mind the mid-shades, then you may not feel like seeing a point on buying this but I'm so obsessed with eye looks which would not suit with black but dark brown, so I'm really glad that I bought this. Application was smooth and I didn't experience any smudging but if you have oily eyelids, I recommend fixing it with an eyeshadow.

Bu kalemi Mac mağazalarından ya da internet sitesinden 43 liraya alabilirsiniz.

xx

1 yorum:

  1. Benim aradığım renk bu da değilmiş maalesef, halbuki çok ümitliydim. Bu fazla koyu, siyaha yakın. Aramaya devam o halde:) bu arada yüzünü görmek çok hoş bir değişiklik, umarım bundan sonra sık sık uygulama da görürüz zira çok güzel bir yüzün varmış;)

    YanıtlaSil