10 Şubat 2014 Pazartesi

İnceleme: MAC Prep+Prime Skin Base Visage//Review: MAC Prep+Prime Skin Base Visage


İyi haftalar!
Son alışveriş postumda gösterdiğim ve incelemesini yapacağımı söylediğim baz incelemesindeyiz; Mac Prep+Prime Skin Base Visage

Hey everyone!
As I promised on my last haul post, I am reviewing Mac Prep+Prime Skin Base Visage now.




Öncelikle içindekileri göstermek gerekiyor çünkü biliyorum ki bu baz tarzı ürünlerde cildin alerjik reaksiyon gösterme ihtimali oldukça yüksek, içindekiler pek matah şeyler olmadığından mütevellit.

First of all, I need to show you the ingridients because it has a higher risk for your skin to show some allergic reaction to a chemical inside of these kind of skin/base products.




Ürün gördüğünüz gibi pompalı bir şişede geliyor. Sıkınca gereğinden fazla ürün gelmiyor ki aslında çoğu pompalı şişelerde sorun bu oluyor. Ben baz tarzı ürünlere pek sıcak yaklaşmayan biriyim çünkü zaten makyajımın kendisinde çokça ürün kullanıyorum, ekstra bir adım daha koymama gerek yok, bunun cildimi yorabileceğini düşünüyorum. Ama fondötenden önce yüzümün daha düz bir zemine temas etmesini tabi ki isterim. Dahası, yüzümdeki olası pürüzleri düzleştirmiş gibi gösterme iddiası da beni çekti. Bu yüzden bunu denemek istedim.

It comes with a pump and it doesn't provide any excessive amount of products when you squeeze it. I'm not really into these kind of base products cuz I'm already using more-than-I-need amount of make-up on my face. I wanted to try this cuz it claims to flaten out the imperfections which cause sum ups n downs on ur surface.




İlk sıktığınızda beyaz gibi gözükse de dağıtınca renk kalmıyor, sadece hafif bir sağlıklı ışıltı kalmış oluyor ki farketmeniz çok zor. Sürünce ıslaktan ziyade hafif kaygan bir his bırakıyormuş gibi geliyor, sonra geçiyor tabi. Ama yapısının gerçekten çok çok hafif olduğunu söylemem gerek. Yok gibi neredeyse.
En önemli noktaya gelirsek: İşe yarıyor mu? İşten kastınıza bağlı. Bu ürün gözenek küçültme/kapatma gibi bir iddiada değil. Sadece yüzünüzdeki sivilce, pürüz vs gibi çıkıntı yapan yerleri eşitleyip fondöten için mükemmel bir zemin hazırlama iddiasında. Bunu da yapıyor zaten. Fondötenin sürümü çok daha kolay, görüntüsü çok daha porselen, evet. Ama olmazsa olmaz mı, sanmıyorum.

It looks white when you first put on, but when you blend, it disappears. It leaves the tiniest amount of healthy glow on your skin. It doesn't leave your skin wet or that kind of feeling. It's really light, you don't even feel it on your skin.
The crucial part: Does it work? Depends on what you expect. It claims to flaten out your skin and prepeare a perfect canvas for the foundation application, no claim on pores. It does the job then, but I don't think it's a must-have.

Sürekli baz kullanan bir insan değilseniz çok da hastası olmayacaksınızdır. Hafif bir baz istiyorsanız şayet, kesinlikle almalısın çünkü gerçekten makyajınızın ömrünü gözle görülür şekilde arttırıyor.

You won't be addicted to this product unless you're a huge fan of skin bases. However, if you want a light-weight base, then you should definitely check it out cuz it makes your make-up last lot longer.

xx


2 yorum:

  1. Çok güzel bir ürün bu aslında ama, bazı fotoğraflarda cildi aşırı parlak, yağlı gibi gösterebiliyor.

    YanıtlaSil
  2. Alsam mı almasam mı diye düşünüyordum elimde ki baz bitince alıcam sanırım =) Güle güle kullan..

    YanıtlaSil