22 Eylül 2011 Perşembe

Nasıl Yapılır: Katie Holmes Elle Magazine February 2011


Elle Magazine'in bu yılın başındaki sayısında Katie Holmes'u annelikten arınmış ve seksi orta yaş çizgisini bulmuş bir kadın olarak gördüğümüze seviniyoruz şayet bir daha görmek nasip olmadı. Görmüşken, aylar sonra da olsa, sonbahara girerken yapılabilir de olduğu için, bu makyajı deşelim. Buyrunuz...




Görüldüğü üzere görüntü kahverengi smokey klasmanında ama doğal çizgiye de yakın. Dikkat etmemiz gerekenler: Ten oldukça koyu renk, keskin çizgiler yok ve doğal. O yüzden, fondöten kullanırken renkli nemlendirici denen tinted moisturizer'lerden kullanacağız. Eğer ağır bir fondöten kullanırsak doğallığı kaybederiz. Tinted moist. denince akla gelen tabi ki: Laura Mercier.

Bu işlemi elle de yapabilirsiniz çünkü çok hafif bir ürün ve fırçaya ihtiyaç duymayabilir. Daha sonra fondöteni sabitlemek için Nars'ın Loose Powder'ını kullanıyoruz.

Sonra, koyu ten rengini sorunsuz yakalamak için Chanel'in Bronzer'ını tüm yüzümüze ve boynumuza ince bir kat halinde sürüyoruz. Aman diyeyim, ne olur dikkatli kullanın. Çikolata gibi görünmenizi istemem.

Ten rengini koyulttuktan sonra allık olarak da koyu kahverengi bir allık olan Mac Harmony'i elmacık kemiklerimizin altına yayarak sürüyoruz.

Gözlere gelince; öncelikle farın dağılmaması için Urban Decay Primer Potion'ı tüm göz kapağımıza sürüyoruz.

Daha sonra, Chanel'in açık gri parlak farı olan Taupe Gris'i tüm göz kapağımıza sürüp zemin rengimizi oluşturuyoruz.

Sonra, Mac Satin Taupe'u bolca göz kapaklarımıza sürüyoruz.

Bundan sonra, Mac Espresso'yu karıştırma fırçamızla gözün dış v denen kısmına v şekli oluşturacak şekilde sürüp dış kısımda dağıtıyoruz. İç kısımda Satin Taupe kalmalı.

Son olarak, Mac 266 açılı fırçamızla Mac Handwritten'ı hafifçe kirpik dibimize eyeliner sürer gibi sürüyoruz. Çizgi çok keskin olmamalı. Aynı hamleyi göz altımıza da yapıp smokey olacak şekilde abartmadan dağıtıyoruz.


Dudaklar için dudak kalemi kullanmıyoruz çünkü doğal bir salaşlık var. Kahverengi bir ruj seçmemiz gerek ki bu da Mac Stay in Touch.

Sanırım hazırsınız, Katie Holmes'tan daha iyi görünmemeniz için hiç bir sebep göremiyorum. Kolay gelsin. xx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder