5 Ağustos 2011 Cuma

Inglot Demek Renk Demek

Inglot, makyaj dünyasının M.A.C. tarafında durduğum için pek tercih ettiğim bir marka değil. Ama, bu tamamen duygusal. Inglot'un kullanmadığım ürünleri hakkında nasıl fikir sahibi olduğumsa, izlediğim ilgili tonlarca video ve aldığım tonlarca görüşle alakalı.
Inglot'un en önemli özelliği renklerinin inanılmaz güzel ve çarpıcı olması. Mac'in "everyday" farlarına karşı nerdeyse "neon" sayılabilecek far renkleri var. Pigmentasyonlarının "çoğunun" iyi olduğunu biliyorum fakat bazı renklerde sıkıntı olabiliyor. Mesela, aldığım izlenimler şunu söyler ki: morları ve sarıları çok başarılı değil.
Ayrıca, ojelerindeki renk skalası da oldukça geniş ve genelde oje renkleri ne kadar ekstremleşirse ya da ne kadar "ara ton"da kalırsa yapısı da o kadar bozuluyor. Ama Inglot'ta böye bir durum söz konusu değil.

Tek sorun, fiyatları. Bir M.A.C. kadar pahalı değil ama bence Inglot'un yarıştığı markaların kulvarı çok da bu fiyat değil. Bilmiyorum, Inglot'a vereceğim paranın üzerine 5 lira daha koyar M.A.C. alırım ve bu tamamen benim M.A.C. bağımlılığımla alakalı olur o ayrı. xx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder