1 Ağustos 2011 Pazartesi

Her Ürünle: Waterproof Makyaj


Yaz için sürekli arayışında olduğumuz şey ne muhteşem pigmentasyonlar ne de keskin çizgiler; tamamen akmayan ürünler istiyoruz. Bu yüzden, fondöteninden rujuna kadar waterproof bir makyaj için gerekli bir kaç üründen bahsedelim, bunlarla havuza girebilirsiniz, sorunsuz.
Fondötenle başlayalım:
Estee Lauder Maximum Cover Camouflage fondöten, waterproof hem de çok sağlam waterproof bir makyaj için tek tercih edeceğim fondöten olur. Ayrıca içinde SPF 15 var ki bu da önceden sürmeniz gereken ve akmaya başlıca neden olan güneş koruyucunuzun yerini alıyor.

Far:
Make Up For Ever Aqua Black krem far yapısında ve göz kapağına yapıştığı için kesinlikle akması olmuyor. Ayrıca o kadar iddialılar ki siyah renkte yapıp akmadığını kanıtlamışlar, inanılmaz.

Kalem:

Biraz renk isterseniz göz kapağınıza bu jumbo pencil'ları far olarak sürebilirsiniz ya da sadece kalem olarak kullanabilirsiniz. Make Up For Ever'ın yine Aqua serisinden.

Rimel:
Clinique Gentle Waterproof Mascara Long-Wear Lash Intensifier kesinlikle gördüğüm en iyi waterproof rimel çünkü normalde waterproof rimeller kirpikleri sertleştirir ve buna rağmen akar. Bu tamamen başka bir boyut, hem de öyle delicesine dramatik kirpikleriniz olmuyor, çok doğal bir duruşu var ve kesinlikle akmıyor.

Likit/Gel Eyeliner:
Likit eyeliner ve ya gel liner waterproof'u bulunması en zor olan şeylerden biri. Açık ara en iddialısı da Smashbox'ın Jet Set Waterproof Eyeliner'ı.

Allık:
Genelde krem yapıda olan allıkların çoğu akmaz, o yüzden tek bir ürün vermiyorum.

Ruj:
Mac Pro Longwear rujlar normal bir günde rujunuzun çıkmaması için üretilmiş bir yapıda ancak kahvede, çayda, yemekte çıkmayan bu rujlar suda da çıkmıyor. Yine de, çok iddialı bir rengini riske atmak istemeyebilirsiniz.

Gördüğünüz gibi artık karada yaptığımız makyajın tamamını suda da yapabiliyoruz. İyiyiz yani. xx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder