3 Temmuz 2011 Pazar

NARS: Tonla övgü ve imrenme dolu bir yazı olarak...

Blog, bildiğiniz ya da görebilecek uzaklıkta olduğunuz üzere, Mac ürünleri üstünden gidiyor genelde. Ve pek tabi ki bunun sebebi benim önü alınamaz Mac takıntım. Peki, benim başka bir takıntım var da, çok yer vermemiş olabilir miyim? Olmuşum bile, Nars'tan çok az bahsedip kendimden utanmışım, yeni fark etmişim. Nars; aklıma gelen en iyi kozmetik markalarında 2. sırada mı 1. sırada mı olacağına asla karar veremediğimdir. Nars; pahalı zevkimiz, tatmin oyuncağımızdır.

Nars'ın en sevdiğim ürünü nedir denilirse ben bu konuda çok zorlanırım, "en"li sorular sormamak da ne erdemli harekettir zaten. Ama, lipgloss denilen şeyin canına okuyor bu Nars, yediğiniz ekmeğin parasını üstüne koyup, akşam yemeğinde onu yemeyi tercih etmenizi sağlıyor. Nars, çok yerinde bir teşbihle, makyaj pornosu yapıyor. Yapsın, biz de ağzımızın suyu aka aka izliyoruz. Sonra paramızı Nars kasasına boşaltıp rahatlıyoruz. Proseste hata yok görüldüğü üzere.

Nars'ın 2011 yaz koleksiyonu, yazvari turuncuların pembelerin olmadığı bir koleksiyon. Burdan bile anlayabilirsiniz Nars'ın kendine ne kadar güvendiğini. Nars, kar yağarken pembeyle dolu bir koleksiyon çıkarıp saniyesine yok satabilir. Ah Nars, nasıl seviyorum seni belli değil.

Ehem, koleksiyon diyorduk. Yaz koleksiyonunda maviler ve kahverengiler var, ruj içinse yaz rengi tercih etmiş, tamamen şeftali rengi bir lipgloss ve dudak kalemi. Ayrıca, lila rengi bir allığı var, ki, beyaz ya da koyu tenle hiç fark etmez, birlikte doğarken vermelilermiş, o kadar mı güzel olursun? Yaz koleksiyonunun tek sevmediğin yanı, %90'a yakın simden oluşan, fıstık yeşili bir göz kalemi. Jumbo boyda, far olarak kullanılabilir, ama o kadar çok sim dökülüyor ki sürerken, F vermek farzdır. Şaka şaka, F veremem Nars'a, D diyelim.Ayrıca seasonal classics adı altında Taj-Mahal allığı da kalıcı olarak koleksiyonun altına yerleştirilmiş.

Ah Nars, cüzdanımızın katilisin, nefsimizin en sağlam temelisin, çok güzelsin, maddi yaratılmışlıklara taptığımız az mekandan birisin, blog yazısı yazarken ağız suyu akıtansın, çok büyüksün, saygılarla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder